Ara

The Little Astonauts eTwinning projemiz Ayşegül İLKİN koordinatörlüğünde yapılmaktadır

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Kasım Ayı Etkinliklerimiz

Ara

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır. Bu program kapsamında okulumuz yapılan değerlendirmeler sonucunda  "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Programı'' onaylı sertifikayı almaya hak kazanmıştır. Bu belgenin alınmasında katkıları olan tüm personelimiz ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğretmenler günümüz kutlu olsun.

Ara

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ü aramızdan ayrılışının 85.yılında yine   büyük bir özlemle andık.Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız Atatürk´e olan sevgi ve özlemlerini hazırladıkları anma programında dile getirdiler.Atatürk´ü anma törenimize katılan velilerimize de teşekkür eder Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´e saygı,sevgi şükranlarımızı sunarız.

Kas

Okulumuz öğretmenleri Ayşegül İlkin, Nuray Kırlı ve Ülkü Erdoğmuş'un katkıları ile hazırlanan "Atatürk ve Bayrak" konulu sergimiz açılmıştır. Emek veren tüm öğrencive velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşku ile kutlandı.

Eyl

Spor yapmak çocukların stres seviyesini azaltarak, hem fiziksel hem de zihinsel alanda gelişmelerine olanak sağlar. Bizde güne okulumuzda sporla başlıyoruz.

Eyl

Okulumuz 3-C sınıfı öğrencimiz Ela Nur ÖZKAN Denizli İl Gençlik Spor İl Müdürlüğünün 25/08/2023 tarihinde yapmış olduğu karate müsbakasında kahverengi kuşak dalında birinci olmuştur.Öğrencimnizi ve ailesini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı ders kitaplarımız hazır.