Mülteci Öğrencilerin Eğitimi

Okulumuz tarafından gerçekleştirilen, ilkokullar arasında Türkiye´de ilk olma özelliği taşıyan ´Mülteci Öğrencilerin Eğitimi´ adlı proje çalışmalarımız devam etmektedir.Bu projemiz kapsamında ilk eğitimci grubumuz Nisan ayında Almanya´ya giderek bu alanda incelemerdfe bulunmuştur.Projemizin faaliyetleri kapsamında karne tatili ile birlilkte 16 öğretmenimiz daha Almanya´ya giderek müteci eğitimleri ve Almanya eğitim sistemi hakkında incelemelerde bulunarak mesleki gelişimlerini sağlamışlardır. 2015 yılında AB projeleri kapsamında hibe kullanmaya hak kazanan projemiz AB bütçesi ile desteklenmiş ve öğretmenlerimize yurtdışında eğitim imkanı sağlanmıştır.Desteklerinden dolayı Türkiye Ulusal Ajansı´na teşekkür ederiz.

Yayın: 28.06.2016 - Güncelleme: 29.11.2021 16:14 - Görüntülenme: 4523