Saadet Erikoğlu İlkokulu

Kuşpınar Mah. 1284 Sok. No 9 Pamukkale/Denizli
Vizyon
Okulumuzda kaliteli eğitim ve yönetim anlayışını benimseyerek okulumuzu ilimizdeki okullar arasında öncü, merkez okul yapmak, Eğitimdeki Yenilik ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek okulumuzu ilimizde örnek alınan okul haline getirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin temel akademik bilgi ve becerilere sahip olmalarının yanı sıra kendisine ve başkalarına değer veren okulu ve öğrenmeyi, bilgiye ulaşma yollarını önemseyen moral ve ahlaki değerlere, sanat ve insanlığa sahip çıkan birer birey olmalarını sağlamak. Öğrencilerimizin sağlıklı ve dengeli gelişmelerini sağlamak ve onları 21. Yüzyılın değişen, gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilerle donatmak için, onları gerçek yaşamla kucaklaştırıp bulundukları ortamdan haz duymalarını sağlamak.
Başarılar
Cumhuriyet Bayramı resim yarışması il 1. liği Değerler Eğitimi resim yarışması il 1. liği
8.40 başlangıç 14.30 bitiş
Kaloriferli
Ulaşım
İl Merkezinde Emek-Stad, Fakülte-Çamlık(Kıbrıs Şehitler), Tiyatro minibüsleri ile ulaşım sağlanır.
Denizli merkez Kuşpınar Mahallesi
İl Merkezinde
Sportif Etkinlikler
Futbol, Basketbol,Voleybol,Resim,Piyano kurslarımız ve çocuk kulübü etkinliklerimiz gerçekleştirilmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuzda 2016 yılında'Mülteci Öğrencilerin Eğitimi' 2020 yılında 'Engelli Çocukların Temel Eğitimi'adlı Avrupa Birliği projeleri gerçekleştirilmiştir.