DENİZLİ / PAMUKKALE - Saadet Erikoğlu İlkokulu

Nis

“Dance Of Colorful Waters” E-Twinning projemiz Sınıf Öğretmenimiz Seda KUZUCU tarafından yürütülmektedir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi eşsiz bir kahramanlık destanıdır.Bu destanın 109. yıl dönümünü dolayısıyla bu vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

"İstiklal Marşı, Türk milletinin zorluklar karşısında birlik ve beraberlik içinde nasıl dimdik ayakta durabileceğinin kanıtıdır. Mehmet Akif Ersoy, bu ruhu en güçlü şekilde ifade eden şairimizdir."İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma törenini gerçekleştirdik.Bu önemli günde milli şairimizi rahmetle anıyoruz.

Mrt

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu Okullararası Mahalli Minikler Satranç Turnuvasına katıldık.

Mrt

Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün düzenlemiş olduğu akıl ve zeka oyunları turnuvasına okulumuzdan Mangala branşında Elif KARAKAŞ, Kübits branşında Ali Göktuğ İLKİN, Küre branşında Celil Mert İLKER, Pentago branşında Ahmet Kerem KOCAYİĞİT, Equilibro branşında Alp ÇELEBİOĞLU katılmıştır.Turnuva sonucunda küre branşında Celil Mert İLKER Üçüncü, Pentago branşında Ahmet Kerem KOCAYİĞİT Üçüncü olmuşlardır.Okulumuzu temsil ettikleri ve bizi onurlandırdıkları için öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuz E Safety Label Bronz etiketimizi aldık.

Şbt

E Safety Label Toplantımızı gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuzda okul sağlığı projesi kapsamında 2.sınıflar tarafından okul veli işbirliği ile okul kermesimizi gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuzun düzenlemiş olduğu kermeste, elde ettikleri gelirleri Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan 2/B Sınıfı öğrencilerine, Çardak Hava Meydan Komutanlığı personeli tarafından teşekkür ziyareti yapılmıştır.Okulumuzu ziyaret eden Hv.P.Üsteğmen Yaşar DİKMEN ve Hv.Muh.Asb.Kd.Başçavuş Cumhur DAĞLI' ya teşkkür ederiz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I.Dönem karnelerini verdik.Öğrencilerimize mutlu huzurlu ve sağlıklı tatiller dileriz.

Ock

Okulumuz 2/F Şubesi sınıf öğretmeni Yeşim YILDIZ eşliğinde Anıtkabir'i ziyaret etmiş mozeleye çelenk koymuşlardır.Öğretmenimiz öğrencilerine Atamızın huzurunda şöyle seslendi:

"Atam, bugün sizin ömrünüzün vedası için değil, ölümsüzlüğünüzün gururunu daha yakından yaşayabilmek için yanınıza geldik. Ben, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir öğretmeni olarak sizin evlatlarınızı size getirdim. Öyle derinden, öyle hayranlıkla seviyorlar ki sizi eğer yaşasaydınız görmenizi isterdim. Eminim ki, aziz ruhunuz bunu görmekten de öte bir hissiyatla bizleri izliyordur. Sizin de ifadenizle en büyük eseriniz "Türkiye Cumhuriyeti"dir. Biz öğretmenlerin eserinin de yeni nesiller olduğunu belirttiniz. Kurucusu olduğunuz Cumhuriyetimizin temel taşını da bizlerden oluşturarak bir büyük vazife verdiniz. Biz de anladık ve inandık ki öğretmenler, Cumhuriyet'in belkemiğini  oluşturmalıdır. Bizler için bundan öte bir gurur yoktur. Resminize her baktıklarında gözleri ışıl ışıl parlayan çocuklarımla işte yanınızdayız.  Sizin de söylediğiniz gibi fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nice nesilleri yetiştirmeye devam edeceğiz. Yılmadan, usanmadan ve yorulmadan. İziniz, kalbimizin en derinlerinde olmaya devam edecektir. Fikrimizin ve ruhumuzun imzası sizdedir. Huzur içinde uyuyunuz.. Ne Mutlu Türküm Diyene!"

Ara

The Miracle of Nature evTwinning projemiz Ayşegül İLKİN koordinatörlüğünde okulumuzda yapılmaktadır

Ara

Along the paths of Europe eTwinning projemiz Ayşegül İLKİN koordinatörlüğünde okulumuzda devam etmektedir.

Ara

With the Game eTwinning projemiz İbrahim Özdemir kuruculuğunda Ayşegül İLKİN koordinatörlüğünde devam etmektedir