Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplandı

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu 13/10/2021 tarihinde okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirilmiştir.Toplantıda okul müdürü İbrahim ÖZDEMİR, görevde olduğu 2 yıllık süre içinde okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapmış ve önümüzdeki eğitim öğretim yılındaki hedeflerimizi ve planlarımızı açıklamıştır.Toplantı da geçtiğimiz yıl boyunca gerçekleştirilen çalışmalarda yapılan harcama türleri ve okul aile birliği hesabı hakkında bilgi verilmiş ve önümüzdeki yıl için tahmini bütçe açıklanarak oylamaya sunularak kabul edilmiştir.Okul Aile Birliği başkanlık seçimi oylama ile yapılmış ve aşağıda isimleri belirtilen öğrenci velilerimiz okul aile birliği yönetiminde görev almaya hak kazanmışlardır.Yeni yönetim kurulumuza görevlerinde başarılar dileriz.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yönetimi

1-Başkan                    :  Kamile YILMAZ