T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / PAMUKKALE - Saadet Erikoğlu İlkokulu

Marka Tescil Belgesi

Okulumuz marka tescili Türk Patent Enstitüsü tarafından gerçekleştirilmiştir.20/02/2023 tarihi itibariyle okulumuz, 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu kapsamında, 27.09.2022 tarihinden itibaren 10 yıl süreyle korunmak üzere, 20.02.2023 tarihinde tescil edilmistir.

MAL / HIZMET SINIFLARI

Basvuru Numarası: 2022/142254

16. Kagıt, karton (mukavva); kagıt veya karton malzemeden mamul ambalajlama ve sarma malzemeleri, karton kutular; kagıttan yapılmıs tek seferlik kullanıma mahsus ürünler (kırtasiye amaçlı ürünler hariç): kagıt havlular, tuvalet kagıtları, kagıt peçeteler.Plastik malzemeden mamul ambalajlama ve sarma malzemeleri. Matbaa ve ciltleme malzemeleri. Basılı yayınlar, basılı evrak: kitaplar, dergiler, gazeteler, faturalar, irsaliyeler, gelir makbuzları, takvimler, posterler, fotograflar, afisler, tablolar, çıkartmalar, pullar. Kırtasiye, büro, egitim-ögretim, yazım, çizim, resim ve sanatçılar için malzemeler (mobilyalar ve cihazlar hariç): kırtasiye tipi kagıt ürünler, yapıstırıcılar, kalemler, silgiler, kırtasiye tipi bantlar, el isi için karton, yazı kagıtları, kopyalama kagıtları, yazarkasa kagıt ruloları, çizim aletleri, kara tahtalar, resim boyaları. Büro makineleri. Badana ve boya isleri için fırçalar ve rulolar.

35. Müsterilerin malları elverisli bir sekilde görmesi ve satın alması için Kagıt, karton (mukavva); kagıt veya karton malzemeden mamul ambalajlama ve sarma malzemeleri, karton kutular; kagıttan yapılmıs tek seferlik kullanıma mahsus ürünler (kırtasiye amaçlı ürünler hariç): kagıt havlular, tuvalet kagıtları, kagıt peçeteler. Plastik malzemeden mamul ambalajlama ve sarma malzemeleri. Matbaa ve ciltleme malzemeleri. Basılı yayınlar, basılı evrak: kitaplar, dergiler, gazeteler, faturalar, irsaliyeler, gelir makbuzları, takvimler, posterler, fotograflar, afisler, tablolar, çıkartmalar, pullar. Kırtasiye, büro, egitim-ögretim, yazım, çizim, resim ve sanatçılar için malzemeler (mobilyalar ve cihazlar hariç): kırtasiye tipi kagıt ürünler, yapıstırıcılar, kalemler, silgiler, kırtasiye tipi bantlar, el isi için karton, yazı kagıtları, kopyalama kagıtları, yazarkasa kagıt ruloları, çizim aletleri, kara tahtalar, resim boyaları. Büro makineleri. Badana ve boya isleri için fırçalar ve rulolar. mallarının bir araya getirilmesi hizmetleri; (belirtilen hizmetler perakende, toptan satıs magazaları, elektronik ortamlar, katalog ve benzeri diger yöntemler ile saglanabilir.)

41. Egitim ve ögretim hizmetleri. Sempozyum, konferans, kongre ve seminer düzenleme, idare hizmetleri. Spor, kültür ve eglence hizmetleri (sinema, spor karsılasmaları, tiyatro, müze, konser gibi kültür ve eglence etkinlikleri için bilet saglama hizmetleri dahil). Dergi, kitap, gazete v.b.gibi yayınların basıma hazır hale getirilmesi, okuyucuya ulastırılmasına iliskin hizmetler (global iletisim agları vasıtasıyla anılan hizmetlerin saglanması da dahil). Film, televizyon ve radyo programları yapım hizmetleri.Haber muhabirligi hizmetleri, foto-muhabirligi hizmetleri. Fotografçılık hizmetleri. Tercüme hizmetleri.

21-02-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.02.2023 - Güncelleme: 21.02.2023 13:30 - Görüntülenme: 234
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
marka, tescil, patent,