“Dance Of Colorful Waters” E-Twinning Projemiz

“Dance Of Colorful Waters” E-Twinning projemiz Sınıf Öğretmenimiz Seda KUZUCU tarafından yürütülmektedir.

OKULUMUZUNDA DAHİL OLDUĞU "DANCE OF COLORFUL WATERS" ADLI eTWINNING PROJEMİZ TÜRKİYE, ROMANYA VE İTALYA'DAN KATILIMCILARLA BAŞLADI.

Okulumuz öğretmeni Seda KUZUCU ile öğrencilerimiz “Dance Of Colorful Waters” adlı projeye dahil olmuşlardır. Bu proje ile amacımız, farklı ülkelerden katılan öğrencilerin geleneksel Türk sanatı olan Ebru sanatını keşfetmesi, bu sanat formunu öğrenmeleri ve kendi kültürleriyle ilişkilendirmeleri, sanatın gücünü sergilemek ve kültürel anlayışı geliştirmektir. Bu projede öğrenciler Ebru sanatının tarihini ve tekniklerini öğrenecek, kendi Ebru çalışmalarını oluşturacak ve deneyimlerini diğer öğrencilerle paylaşacaklardır.

Yayın: 16.04.2024 - Güncelleme: 16.04.2024 17:07 - Görüntülenme: 16